ProVita choco speltmuffins

INGREDIENTEN

Voor circa 10 stuks


2 grote bananen, of 3 kleine

 

2 eieren

 

200 gram speltmeel

 

150 ml plantaardige melk (havermelk, amandelmelk, soja)

 

1,5 tl bakpoeder

 

1 tl kaneel

 

ProVita choco

WERKWIJZE

Neem een flexibele ijsblokjesvorm en vul 10 vakjes met telkens 1 kl choco. Zet weg in de diepvries.

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

Bekleed je muffinvorm indien nodig met bakpapier of met papieren muffinvormpjes.

 

Plet de bananen en meng er de melk bij.

 

Klop de eieren luchtig en meng dit door de banaanmix.

 

Voeg ook het meel, bakpoeder en de kaneel toe.

 

Meng tot een glad geheel met een klopper.

 

Vul de muffinvormpjes voor 1/3 met het beslag.

 

Voeg nu bij elke muffin een blokje diepgevroren choco toe.

 

Vul de vormpjes verder tot ze voor ¾ gevuld zijn.

 

Zet de muffins 30 minuten in de oven op 180 graden.

 

SMAKELIJK!