ProVita choco power balls

INGREDIENTEN

½ cup* = 80g amandelen

 

¼ cup = 35g hennepzaden

 

7 medjool dadels, ontpit

 

1 kl vanille essence

 

3 el rauwe cacaopoeder

 

snufje zeezout

 

Vulling: ProVita choco

 

Afwerking: geraspte kokosschilfers

 

* de "measuringcups" vindt je gemakkelijk in de betere kookwinkel

WERKWIJZE

Neem een flexibele ijsblokjesvorm. Vul elk vakje met 1/2 kl provita choco en zet weg in het vriesvak.

 

Maal de amandelen fijn in een foodprocessor.

 

Voeg hennepzaad, medjooldadels, vanille essence, cacaopoeder en zeezout toe aan de gemalen amandelen in de foodprocessor.

 

Maal alles tot 1 massa & rol in balletjes.

 

Steek in de vriezer tot de mengeling goed hard is.

 

Neem een balletje en duw er een chocoblokje in. Rol opnieuw tussen je handen tot het balletje opnieuw gevormd is.

 

Rol de balletjes doorheen kokosrasp als afwerking.

 

Berg de balletjes op in een luchtdichte doos. Bewaar in de frigo.

SMAKELIJK!