Chocolade past binnen gezonde voeding

We leven in een wereld waar suiker alomtegenwoordig is. Het zit in je fruitsap, het zit in allerlei bereidingen en natuurlijk zit het in bijna elk dessert. Je kan er bijna niet aan ontsnappen. Toch zijn mensen zich de laatste jaren bewust geworden van het probleem: te veel suiker is niét ok!

 

De voordelen van suikervrij

Een suikerarm voedingsadvies heeft tal van pluspunten. Suikervrij voedsel bevat namelijk minder calorieën en zal je dus helpen bij gewichtsverlies. Ook trekt je suikerspiegel zichzelf na een poosje weer in balans, waardoor je humeur erop vooruitgaat en je je gewoon beter in je vel zult voelen. Minder suikers zorgen er trouwens voor dat we meer energie hebben, en dat we herstellen van een verzuurd lichaam dat ziektes kan veroorzaken zoals spierziekten, burn-out, langdurige vermoeidheid, schildklier aandoeningen, enz.

 

ProVita chocopasta

Als we onze dagelijkse hoeveelheid zo laag mogelijk moeten houden, maar het zoete toch nooit volledig kunnen afzweren, wat kunnen we dan doen? Gelukkig komen er steeds meer gezonde alternatieven op de markt. Zoals de suikervrije chocopasta van ProVita. Deze chocopasta, zonder toegevoegde suikers of gluten, vermengt de heerlijke smaak van een artisanale chocopasta met de voordelen van suikervrije voeding.

 

Choco zonder suiker bij jou in de winkel

Delicatessenzaken, bakkers, hotels, apotheken en andere zaken die de chocopasta al hebben besteld hebben niet getwijfeld dit opnieuw te doen. Ben jij iemand die streeft voor kwaliteit in jouw zaak? Aarzel dan niet en bestel dan snel je gratis proefstaal van de overheerlijke ProVita chocopasta en neem contact op va onze contactpagina.